Naturforum i Garpenberg AB är ett företag med tyngdpunkt på geologisk information.

I verksamheten ingår geologisk konsultverksamhet, universitetskurser i geologi, populärvetenskaplig spridning av geologi i form av föredrag, artiklar, böcker, samt geologisk guidning på kurser och resor för företag och för allmänheten. Resorna arrangeras av företag med resegaranti enligt resegarantilagen.

gunnar_med_hr

Gunnar Eriksson

Åsa Gierup och Gunnar Eriksson

Åsa Gierup och Gunnar Eriksson

Nya Zeeland 2017

Vi beklagar att det dröjer med att kunna anmäla sig till Nya Zeeland, och nu har vi stött på patrull eftersom vår resebyrå plötsligt meddelat att dom avbryter samarbetet med oss. Det är inget vi har kunnat påverka och väldigt tråkigt! Vi gör nu allt för att kunna genomföra resan ändå, med en annan resebyrå som teknisk arrangör. Vi hoppas på att kunna komma med ett positivt besked genast efter helgen. Håll tummarna för att resan går i lås! Vi önskar dig en trevlig midsommar!

Vi kommer att göra resan till Nya Zeeland 18 november 10 december 2017. Läs mer här. Skicka gärna en intresseanmälan redan nu till Naturforum!

Spanien 2017

Vi planerar  just nu en rekognosceringsresa till norra Spanien för att besöka geoparker en vecka i augusti/september 2017.
Vi kommer sen att genomföra resan en vecka i april eller maj 2018. Mer information kommer!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *