Naturforum i Garpenberg AB är ett företag med tyngdpunkt på geologisk information.

I verksamheten ingår geologisk konsultverksamhet, populärvetenskaplig spridning av geologi i form av föredrag, artiklar, böcker och geologisk guidning på kurser och resor för företag och allmänhet. Det har hittills blivit 76 resor till olika fantastiska platser runt om i världen. Resorna planeras och guidas av Naturforums geologer och bokas med hjälp av företag med resegaranti enligt resegarantilagen.

Naturforum har arrangerat geologiska kunskapsresor sedan 1991 och resmålen har varit Hawaii (10 ggr), Nya Zeeland (6 ggr), Alaska (7 ggr), Klippiga Bergen (2 ggr), Island (38 ggr), Frankrike (3 ggr), Azorerna (1 ggn), La Palma (1 ggn),
Kamtjatka (1 ggn), Södra Italien (2 ggr), Sardinien (1 ggn), Sicilien (1 ggn),
Norra Italien (2 ggr) och Spanien (1 ggn).

Vi som driver Naturforum är far och dotter fil.lic. Gunnar Eriksson, berggrundsgeolog
och fil.mag. Åsa Gierup, hydrogeolog.
Åsa har genomgått Ölvemarks Holidays/Scandoramas reseledarkurs år 2019.

Kommande resor

Irland 2–9 september 2019

Vi kommer att göra en rekognoseringsresa till Irland under våren 2019.
Det kommer att bli en fantastisk resa och vi kommer att åka med en grupp den 2–9 september 2019. Läs mer om vårt preliminära program här.

Priset för resan blir 18 600 per person i dubbelrum. Vi kommer att åka med en egen buss från Irlands öst- till västkust och upp till norra delen av Nordirland och vi kommer att se ett bedårande vackert landskap. En och annan droppe av irländska ljuva drycker kommer vi även att hinna med.

Anmäl dig till  ivar.ottosson@islandia.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *